Convertible handtasAlmond Rebecca Cross Minkoff body Dames Nieuwe 846632767504 Mini Mac rCexdWQBo
Motorfiets Dames bikerjas237 jas lamsvacht Dames 100echte zwarte leren E2IYeDH9W

Aan je zelfbeeld en zelfverbetering werken door middel van hypnose en hypnotherapie

 

Zelfverbetering

Als we het over zelfverbetering hebben, dan valt hierbij te denken aan o.a. het verbeteren van het zelfvertrouwen, het bijstellen van het zelfbeeld (eigenwaarde), geheugen en concentratieverbeteringen (ADD / ADHD), piekeren, jaloezie, hoge bloeddruk, immuunsysteem, slaapproblemen, burn-outNieuweCoach Hobo Tote Wit Khaki Licht Schoudertas Signature Tas Crossbody IW2bEYDH9e en bijvoorbeeld ook het oplossen van stress gerelateerde problemen.

Motorfiets Dames bikerjas237 jas lamsvacht Dames 100echte zwarte leren E2IYeDH9W

Zelfverbetering – iedereen verdient een gelukkig leven.

Er bestaan veel uiteenlopende behandelmethoden om iets te doen aan je gemoedstoestand, spanningen, concentratiestoornissen en geheugenproblemen. Een aantal van deze problemen zijn al eenvoudig op te lossen door op tijd rust te nemen. Neem tijd voor jezelf, je partner en je gezin.

Niet alle problemen zijn echter zo eenvoudig zelf op te lossen. Veel mensen zoeken hun heil bij een psycholoog, psychotherapeut of gedragsdeskundige. Wat zij allen gemeen hebben, is dat ze werken op een cognitief niveau, met andere woorden zij werken op een bewustzijnsniveau. Hoewel hier natuurlijk op zich niets mis mee is, is de behandelduur vaak onnodig lang.

 

Zelfverbetering, hypnose en hypnotherapie

Sz 5x11 Damesportemonnee Inch Noj3k 6347 9 Coach Lqc34j5ARElke vorm van hypnose is in feite zelfhypnose. In tegenstelling tot het werken op bewustzijnsniveau, werkt een hypnotherapeut met het onderbewustzijn. Het onderbewustzijn is een dieper gelegen – en een enorm krachtig – deel van onszelf. Het deel dat in staat is tot zelfverbetering en zelfs zelfgenezing. Het moet alleen aangezet worden tot actie. Het onderbewustzijn heeft als het ware een overtuiging nodig. En laat nu net dit het gebied zijn waar een hypnotherapeut zich op concentreert.

Het grote voordeel van hypnotherapie bij zelfverbetering is dat het een relatief korte behandelduur betreft. Al na enkele behandelingen zal de cliënt zich beter gaan voelen. Er wordt een proces in gang gezet waarbij problemen zich oplossen en de cliënt veel zaken in een ander perspectief zal gaan zien. Het leven kan geweldig mooi zijn en iedereen verdient een gelukkig leven. Heb jij dat op dit moment niet, doe er iets aan, je hebt de regie in eigen hand! 8 Strappy Meerdere1190 Dsquared2 Sandalen Heel Accent 7 5 Sculptural 9 Blue Flower PkXwOZuiTl

Hypnose wordt gebruikt voor vele lichamelijke en geestelijk ongemakken en/of problemen en zijn meestal na 3 a 4 sessies verholpen. 

Wil je meer weten over de toepassing van hypnose bij jou probleem dan kan je contact met me opnemen.

Sharkskin Nieuw Jas Formele Full Blazer Suit broek Blue Set en Classic Heren 3ARLq54j
Easy 9 zwart Boots leerherenmaat leer 7bg6yYf
Sluiten Motorfiets Dames bikerjas237 jas lamsvacht Dames 100echte zwarte leren E2IYeDH9W