Green R Canali mix 3 WolZijde jasjas 46 Plaid knopen thdsQr

Je hebt ‘s avonds nog wat honger en wil een gezonde snack maken. Bijvoorbeeld wat smeuïge guacamole met crackers. Er is wel één probleem: de avocado is nog hard en dus niet rijp genoeg. Klinkt dat herkenbaar? Deze tips laten je avocado rijpen in 1,2,3.

 • Gaan met die banaan

  Neem een rijpe banaan en doe die samen met de avocado in een zak. Knoop de zak dicht en laat de natuur zijn werk doen. Het etheengas dat vrijkomt van de banaan zorgt ervoor dat je avocado sneller rijpt. Als je geen banaan in huis hebt, dan lukt dit trucje ook met een appel of tomaat.

Nieuw Insider Bureaucratie met 888366961186 School Laptop Jansport labels Rugzak Student Rq35AL4j
 • Fruitschaal

  Green R Canali mix 3 WolZijde jasjas 46 Plaid knopen thdsQr

  Leg de avocado samen met andere fruitsoorten zoals appel, appelsien, kiwi’s, bananen… in de fruitschaal. Dat versnelt het rijpingsproces.

 • Bloem

  Neem een diepe kom en bedek die met bloem. Plaats daar je avocado in en dan is die eetbaar na een paar uur tot maximaal een dag.

 • Magnetron

  Als het écht snel moet gaan probeer dan dit: neem een vork en prik wat gaatjes in de schil. Doe de vrucht dan 30 seconden in de magnetron en hij is eetklaar. Deze methode neemt wel wat smaak weg.nieuwe schoudertas Duffel weekendtas lederen Gym Dames reisbagage vintage 5ARL3j4

  Lees ook waarom avocado supergezond is.

Bron: Culy.nl

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)

Green R Canali mix 3 WolZijde jasjas 46 Plaid knopen thdsQr