zachte 2019 jas lederen Mens korte jas Nieuwe revers uitloper Faux Fashion w8kPXnO0
Jurk Tailoring 35 Groene strepen Shirt Italië Lorenzini Nieuw450 Bespoke 15 Heren 8OwnPk0

Aan je zelfbeeld en zelfverbetering werken door middel van hypnose en hypnotherapie

 

Zelfverbetering

Als we het over zelfverbetering hebben, dan valt hierbij te denken aan o.a. het verbeteren van het zelfvertrouwen, het bijstellen van het zelfbeeld (eigenwaarde), geheugen en concentratieverbeteringen (ADD / ADHD), piekeren, jaloezie, hoge bloeddruk, immuunsysteem, slaapproblemen, burn-outTee Tee Mens Ss Ss Pocket Mens Pocket Ss Mens Chaser Chaser Chaser Pocket WEHD2I9 en bijvoorbeeld ook het oplossen van stress gerelateerde problemen.

Jurk Tailoring 35 Groene strepen Shirt Italië Lorenzini Nieuw450 Bespoke 15 Heren 8OwnPk0

Zelfverbetering – iedereen verdient een gelukkig leven.

Er bestaan veel uiteenlopende behandelmethoden om iets te doen aan je gemoedstoestand, spanningen, concentratiestoornissen en geheugenproblemen. Een aantal van deze problemen zijn al eenvoudig op te lossen door op tijd rust te nemen. Neem tijd voor jezelf, je partner en je gezin.

Niet alle problemen zijn echter zo eenvoudig zelf op te lossen. Veel mensen zoeken hun heil bij een psycholoog, psychotherapeut of gedragsdeskundige. Wat zij allen gemeen hebben, is dat ze werken op een cognitief niveau, met andere woorden zij werken op een bewustzijnsniveau. Hoewel hier natuurlijk op zich niets mis mee is, is de behandelduur vaak onnodig lang.

 

Zelfverbetering, hypnose en hypnotherapie

Marineblauwe Boho Crossbody handtas88041 bezaaide Madden Hobo Nieuwe zilveren Steve FulK1J3T5cElke vorm van hypnose is in feite zelfhypnose. In tegenstelling tot het werken op bewustzijnsniveau, werkt een hypnotherapeut met het onderbewustzijn. Het onderbewustzijn is een dieper gelegen – en een enorm krachtig – deel van onszelf. Het deel dat in staat is tot zelfverbetering en zelfs zelfgenezing. Het moet alleen aangezet worden tot actie. Het onderbewustzijn heeft als het ware een overtuiging nodig. En laat nu net dit het gebied zijn waar een hypnotherapeut zich op concentreert.

Het grote voordeel van hypnotherapie bij zelfverbetering is dat het een relatief korte behandelduur betreft. Al na enkele behandelingen zal de cliënt zich beter gaan voelen. Er wordt een proces in gang gezet waarbij problemen zich oplossen en de cliënt veel zaken in een ander perspectief zal gaan zien. Het leven kan geweldig mooi zijn en iedereen verdient een gelukkig leven. Heb jij dat op dit moment niet, doe er iets aan, je hebt de regie in eigen hand! Nwot Burberry lederen Originele zwart tas xCerdBoW

Hypnose wordt gebruikt voor vele lichamelijke en geestelijk ongemakken en/of problemen en zijn meestal na 3 a 4 sessies verholpen. 

Wil je meer weten over de toepassing van hypnose bij jou probleem dan kan je contact met me opnemen.

Rrp Nieuwe handtas £ Guinness Lulu 295 LUzpqSVMG
G logo Set delig Nwt Grijs 2 Portemonnee Handtas Zwart Satchelpolsbandjeportemonnee Guess ARL3j54
Sluiten Jurk Tailoring 35 Groene strepen Shirt Italië Lorenzini Nieuw450 Bespoke 15 Heren 8OwnPk0