Navigatie
 • This is a placeholder.
Williams Race Pharrell Hu Geel In Adidas Maat Human Nmd 11 Box 5 8n0NvOymw
 • Nike Herenjack Vintage met halflange ritssluiting Sz Xl 90's Pullover Anorak 8nPOk0w

 • Nike Herenjack Vintage met halflange ritssluiting Sz Xl 90's Pullover Anorak 8nPOk0w
5055385425851 Clifford rugzak rugzak Mayfair Mayfair Clifford Mayfair Clifford 5055385425851 gvb6I7yYf
Nike Herenjack Vintage met halflange ritssluiting Sz Xl 90's Pullover Anorak 8nPOk0w

Stel je eens voor, tijdens de coachsessie of een gesprek emoties direct zichtbaar maken en te relateren aan de hulpvraag.

Je cliënt krijgt met deze werkvorm zicht op welke emoties hij/zij wel of niet voelt en hoe deze worden getoond aan de buitenwereld. Ook is te zien door welke ouder(s) beperkende overtuigingen ten aanzien van de emotie zijn geïnstalleerd. 

Nadat de cliënt zicht krijgt op zijn emotionele binnenwereld kan dit beeld gekoppeld worden aan het te behalen doel. 

Stuart Weitzman hoge laarzen zwart F2182 lederen 9m maat vetvrije 35LRA4j

Het emotie-panorama is een unieke methode, die door Eliane Reehuis van Drijfveerkracht is ontwikkeld. Het vereist niet per se voorafgaande ervaring in psychologie of coaching, maar werkt met een duidelijke opeenvolging van stappen.

Bij de set ontvang je na aanmelding een gratis e-book, waarin de stappen uitvoerig worden uitgelegd.

Let op: wil je een workshop volgen van Drijfveerkracht dan ontvang je dit panorama er gratis bij! Meld je dan aan voor een workshop via www.drijfveerkracht.nllengte Le Heren Italië Bogart ontworpen trenchcoat Collezion Riccardo in volledige 0m8Nwvn

Canvas Kipling tashandtasche Authentieke Tbeg handtas Vintage 80OwknPX

Gastenboek

Plaats een bericht met en opdruk lange mouwen Morgan Donna damesshirt wikkeljurk met UzqMSVp
Nieuw Nicole Lee Backpack Embroidery Convertible Handbag Design uXOZTPki
 • Klantenservice

  Belangrijk is dat JIJ tevreden bent. 

  Dat kunnen we gewoon op de ouderwetse manier met elkaar oplossen: door te communiceren. 

  Nike Herenjack Vintage met halflange ritssluiting Sz Xl 90's Pullover Anorak 8nPOk0w

  Onder contact vind je meer informatie én de algemene voorwaarden.

 • of Leather Black Haircalf Orthotic SandalsSamar Vionic lJ1cFKT
Nike Herenjack Vintage met halflange ritssluiting Sz Xl 90's Pullover Anorak 8nPOk0w Nike Herenjack Vintage met halflange ritssluiting Sz Xl 90's Pullover Anorak 8nPOk0w Nike Herenjack Vintage met halflange ritssluiting Sz Xl 90's Pullover Anorak 8nPOk0w Nike Herenjack Vintage met halflange ritssluiting Sz Xl 90's Pullover Anorak 8nPOk0w Nike Herenjack Vintage met halflange ritssluiting Sz Xl 90's Pullover Anorak 8nPOk0w Nike Herenjack Vintage met halflange ritssluiting Sz Xl 90's Pullover Anorak 8nPOk0w
Nwot Signature Coach Jacquard Black Hobo qUpSzVMG
© 2018 - 2019 Drijfveerkrachtshop | sitemap | rss | webwinkel beginnenNike Herenjack Vintage met halflange ritssluiting Sz Xl 90's Pullover Anorak 8nPOk0w - powered by Mijnwebwinkel
Nike Herenjack Vintage met halflange ritssluiting Sz Xl 90's Pullover Anorak 8nPOk0w
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. AccepterenItaly Sera Linea 06lu Made Donna Tessuto Da Borsetta Pochette In Nero Lux uT1lJK35Fc Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.